Alke badmeubelen

De badkamermeubelen van Alke. Stijlvol en comfortabel.

Variatie geeft de wereld kleur, ook in de badkamerwereld. De collectie aan badmeubelen van Alke creëert een nieuwe visie voor genot. Het maakt niet uit; heeft u voorkeur voor strak modern, klassiek of juist trendy badkamerdesign? Alke waarborgt ieder badmeubel met een combinatie van comfort, gebruiksvriendelijkheid en aantrekkelijkheid. Ongeacht wat uw stijl is, de badkamercollectie van Alke sluit ideaal aan bij uw badkamer inrichting.
Dit merk heeft als kenmerk dat ieder badkamerinrichting ruimte creëert en uitgerust is met ontspanning, hartelijkheid, balans en fijnheid. Speciaal voor u ontworpen.

Trendy en innovatief.

Al meer dan 30 jaar heeft Alke een leidende rol in trendsetting en innovatie. Elk badmeubel is voorzien van prachtige ontwerp en hebben gegarandeerd de eigenschappen als, duurzaamheid, veiligheid, gebruikscomfort en een hoogwaardig design. In samenwerking met top designers streeft Alke continue naar kwaliteit en luxe. De kwaliteit wordt altijd hoog gehouden door de productie van badmeubelen te realiseren met edele materialen en volledige afwerking. Alke werkt slechts met perfectie. De Alke Designers Collection biedt comfort. Alke heeft naast de normale collectie ook een Designers Collection. Deze exclusieve lijn van Alke laat al je fantasieën tot realiteit komen met elk badkamer naar keuze. Uw badkamer kan gecombineerd worden met flexibiliteit, adembenemende en geriefelijk inrichting door de ontelbare modules en onderdelen. De designers collection is beschikbaar in de series; Quandro, Square, Madisson en Monochrome System. Ieder serie is uniek in zijn soort en is goed te combineren met elk aspect in uw badkamer.

Badkamer-centrum heeft talloze colectie van de Alke badmeubelen. Om uw wens en de beste kwaliteit te waarborgen, adviseren onze specialisten over de juiste badmeubelen passend bij uw smaak. Ons motto is om de beste service te verlenen en een mooie badkamer af te leveren.

Kom langs bij Badkamer-centrum of bel naar +31(0)30 - 238 4007 en vraag naar de mogelijkheden.